Home

Aangenaam toeven bij B&B De Witte Leeu!
Bed and Breakfast De Witte Leeu ligt midden in het levendige Museumkwartier aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. In een Middeleeuwse Werfkelder hebben wij een sfeervol gastenverblijf gemaakt, voorzien van alles wat u nodig hebt voor een plezierige tijd. De Bed and Breakfast ligt direct aan het water van de Oudegracht en is ook uitermate geschikt voor een  langer verblijf.

Modern comfort in Middeleeuwse Werfkelder
De Bed and Breakfast is ingericht voor 2 personen, voor eventuele extra gasten kan een bank worden omgevormd tot 2-persoons bed.

U hebt een eigen ingang, een ruime zit-slaapruimte, eigen badruimte en keuken. Uiteraard ook TV en Wi-Fi. In een aangrenzende ruimte kan eventueel een babybedje worden geplaatst. In het voorportaal treft u tuinmeubelen aan om ‘s ochtends op de werf te ontbijten en van het stadsleven en de voorbijvarende bootjes te genieten!

Wat het ontbijt betreft: slechts weinig B&B’s in Utrecht serveren een ontbijt. Wij ook niet. Dat komt o.a. doordat er zoveel aardige ontbijtgelegenheden in de buurt zijn. Een klein lijstje daarvan ligt in de B&B. Bij ons kun je bovendien je ontbijt makkelijk zelf klaarmaken, omdat we een keukentje in de B&B hebben.

De werfkelder heeft een eigen klimaatsysteem; zomer en winter kunt u naar behoefte de temperatuur zelf regelen tussen 18 en 25 graden Celsius.